"Опоблок" вже зняв постановочне відео в Одесі для російських пропагандистів з нагоди 10 квітня

Напередодні Дня визволення Одеси представники "ОппоБлоку" зігнали масовку в парк Шевченка до Пам'ятника Невідомому матросу, щоб зняти ролик

Як передає Depo.Одеса, відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі громадської організації "Оберіг".

Активісти показали відео "бекстейджа" зйомок. На записі видно, що учасників відзначають в спеціальних списках. Більшість масовки становили студенти, які не мали поняття про мету заходу.

"Звичайно ж, в їх офіційному ролику звучатимуть гучні фрази, що розповідають про велику кількість активістів їхньої партії, про небайдужих одеситів, які не змогли залишитися осторонь, і звичайно про молодь. Про молодь особливо. По факту - у кожного районного відділення - план на кількість людей. У організаторів - списки прізвищ для подальшого контролю "благодарочки". Але, як завжди буває в цій партії, один з районів вирішив "благодарочку" залишити собі. Скористався своїм впливом на навчальні заклади та на вимогу деканату загнав студентів, які навіть приблизно не розуміють, навіщо їх зігнали в це місце. Ось так "Опоблок" піклується про майбутніх фахівів. Дивіться, батьки, що змушують робити ваших дітей замість навчання. Навряд чи ви їх туди посилали за цим", - зазначили активісти.

Крім того, за словами актівістів ГО "Оберіг", були присутні на місці під час підготовки до зйомок депутати міськради від "Опозиційного Блоку" Олександр Орлов і Богдан Гіганов.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme