Нардеп Рибалка показав відео обшуків в офісі Радикальної партії в Дніпрі

У мережі з'явилося відео народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка Сергія Рибалка, на якому він демонструє, як його, а також адвокатів корпорації S.Group, яка знаходиться в тій же будівлі, не допускають на місце обшуків

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на "Українські новини".

"Ось таке свавілля творить у нас Генеральна прокуратура", - коментує за кадром відео Сергій Рибалка.

На відео видно, як невідомі, які не представляються і не пред'являють документи, але при цьому, як видно, є співробітниками правоохоронних органів, не допускають Рибалку на територію офісної будівлі. При цьому в будівлі знаходиться також офіційна приймальня народного депутата.

Сергій Рибалка в коментарі "Українським новинам" уточнив, що в цей час крім офісу Радикальної партії в Дніпрі проводилися також обшуки у його знайомих, помічників його як глави комітету ВР з питань фінансової політики та банківської діяльності.

"Обшуки проводяться у десятків людей, які не мають ніякого відношення ні до партії, ні до компанії. При цьому в якості приводу наводяться справи про нібито податкову заборгованість, про яку ці люди навіть теоретично не могли знати, оскільки ніколи не перетиналися з бізнесом моєї сім'ї", - зазначає С. Рибалка.

Раніше на своїй сторінці в Facebook політик так прокоментував ситуацію: "Скажіть, це нормально, коли для тиску на мене і Радикальну партію залучили понад 30 слідчих Генеральної прокуратури, десятки працівників СБУ, міліції та податківців?! Це все, що необхідно знати про те, чи є справжня боротьба з корупцією в Україні!"

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme