На Житомирщині АТОвця судили за крадіжку

Враховуючи щире каяття, суд призначив учаснику бойових дій три роки позбавлення волі, звільнивши від відбування покарання з випробувальним терміном на два роки

Нещодавно в місті Бердичеві, що на Житомирщині, на лаві підсудних опинився учасник бойових дій, нагороджений медаллю "Незалежність України" III ступеня. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "Бердичів діловий".

Як виявилося, учасника бойових дій підбив на вчинення злочину його друг, який вже неодноразово мав проблеми з законом, запропонувавши пограбувати приватний будинок на вулиці Спартаківський, в якому нібито ніхто не проживає. Увечері 8 липня 2016 року чоловіки пробралися в будинок, знявши віконне скло. Збиралися викрасти газовий котел, телевізор, пилосос, чавунну ванну і алюмінієві карнизи, а також два подовжувачі і навіть пластмасове намисто.

Але в момент, коли зловмисники виносили вкрадене з приміщення, на місце події приїхали співробітники приватної охоронної фірми, які затримали злочинців, зв'язали їх і утримували до прибуття поліції.

Враховуючи щире каяття підсудних та їхні характеристики з місця роботи і за місцем проживання, суд призначив учаснику бойових дій три роки позбавлення волі, звільнивши від відбування покарання з випробувальним терміном на два роки. Його спільнику пощастило менше - з огляду на його попередні непогашені судимості, найближчі три роки він відбуватиме реальне покарання.

Нагадаємо, вінницького полковника судитимуть за службове недбальство.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme