UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Вінниччині директора сільської школи звинувачують в розбещенні дітей

Селяни завляють, що мають відео, де директор змушує до орального сексу двох школярок

На Вінниччині директора сільської школи…

Жителі Рудниці Піщанського району, що на Вінниччині, звинувачують директора місцевої школи у переслідуванні підлеглих, зловживанні спиртним і домаганні вчителів та учнів. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "33-й канал".

Повідомляється, що більше 80 жителів селища вимагають звільнити та покарати директора школи. З цією вимогою вони звернулись до районної адміністрації та написали заяву до поліції. Люди запевняють, що мають аудіо- та відеопідтвердження, де, за їхніми словами, директор школи домагається вчительок та дітей. Більше того, кажуть, що мають відео, де у примусові статеві стосунки з директором школи вступають дві школярки.

"По домаганню є вже чотири заяви. Секретарю директор пропонував вступити у статевий контакт, а в разі відмови натякав, що важко стане працювати і зарплата стане меншою. Учительці англійської мови напряму були погрози. Вона відмовила і розповіла своєму чоловіку. Забрав у вчительки класне керівництво, врізав години. Від директора й іншим вчителям надходили непристойні пропозиції: "Я тебе дуже люблю, давай займемось коханням". Також були домагання і до 14-річної дитини. Її директор лапав та цілував. Також є запис, на якому дві школярки із директором примусово займались оральним сексом. Після тих подій одна з них намагалась на себе накласти руки", - розповіли журналістам жителі Рудниці.

Голова Піщанської РДА Петро Десятник каже, що вірить людям. Він зауважив, як тільки директор повернеться з лікарняного, його автоматично звільнять.

"Чому не йде мова про відсторонення? Бо я вислухав людей, і вони переконливо розповіли факти. Тут нема вже про що говорити", - сказав голова РДА.

У прес-службі обласного управління поліції Вінниччини повідомили, що за заявою жителів Рудниці дійсно проводиться перевірка в рамках кримінального провадження за фактом примушування до вступу в статевий зв'язок.

Додамо, що у Рудницькій школі навчається 118 учнів. Директор на посаді 32 роки і вже перебуває на пенсії.

Нагадаємо, житомирянин Дмитро Лазебний, який має звання заслуженого вчителя України та судмість за педофілію, влаштував "турне" сільськими школами на Вінниччині.

Раніше Дмитро Лазебний, якого три роки тому мало не посадили як педофіла, що розбещував своїх учнів, працював директором школи в селі Черепова Хмельницького району.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme