На Росії чоловікові примарилися "моджахеди" і він спалив село

Житель Санкт-Петербурга 55-річний Олег Герасимов прийшов у поліцію та зізнався, що спалив 13 будівель у селі Лопец Волосовського району Ленінградської області

Він подумав, що там переховуються "моджахеди", повідомляє Depo.ua з посиланням на 47news.

Повідомлення про пожежу в селі Лопец надійшло о 6:40 ранку 5 квітня. Загальна площа пожежі склала 400 кв м. Всього в селі 11 житлових будинків.

"У селі Лопец створена база майбутніх бандитів і вбивць. Місцеві, хто з 90-х і раніше, надають їм свої житла. Коли почнеться смута, бандити будуть бити кинуте владою населення. В селі Забельє у них штаб", - написав Герасімов у пояснювальному листі.

Він методично підпалював будівлі сумішшю бензину з маслом. Під тими будівлями, які були на палях, петербуржець розводив багаття. Коли почалися підпали, люди були лише в одному з будинків. Двоє чоловіків встигли прокинутися і викликати пожежних.

У розмовах з поліцейськими чоловік зазначив, що теракт в метро вніс ясність в його теорію - в Лопці крім бандитів облаштувалися моджахеди. Важливим фактором для усвідомлення цього факту він назвав новини в ЗМІ. Палій також згадав у листі "естонських окупантів", спалені села в 1943 році, зданий міст через річку Луга, Ворошилова, завербованих комуністів, священиків-донощиків і церкву, якій вже нічого не зашкодить.

photo_2017-04-06_09-33-18.jpg

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme