UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині продають землю за безцінь

Майже на два мільйони гривень занизили вартість двох гектарів землі в Шепетівці - місті обласного значення

На Хмельниччині продають землю за безцін…

На Хмельниччині прокурори виявили в Шепетівці факт продажу 2,1 га землі за заниженою ціною, повідомляє Depo.Хмельницький.

Як з'ясували під час перевірки правоохоронці, у червні 2015 року рішенням міської ради вирішено продати фізичній особі - орендарю земельної ділянки 2,1 га землі, яка надана в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

"Землі промисловості, розташовані у центрі Шепетівки, відчужено за 311 тис. грн, тобто за ціною близько 14 грн. за квадратний метр. Водночас, встановлено, що вартість вказаної землі занижена майже на 2 млн грн, - деталізують в прес-службі облпрокуратури. - Внаслідок цього місцевий бюджет недоотримав значну суму коштів."

За фактом місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 364 ККУ - зловживання владою або службовим становищем, що спричинили тяжкі наслідки.

"Наразі триває досудове розслідування, проведення якого доручено слідчому відділу Шепетівського відділу поліції ГУ НП в області", - каже керівник місцевої прокуратури Іван Комар.

Наразі проводять першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів.

Нагадаємо, нещодавно за хабар ув'язнять головного лікаря однієї з психіатричних лікарень в Шепетівці.

На Шепетівщині незаконно орендували майже 100 га землі. Прокуратура Хмельниччини припинила незаконне використання сільгоспугідь, вартість яких перевищує 3,2 млн грн.

В районі "нахімічили" на землях з копалинами. Прокуратура вимагає повернення державі понад 44 га земель вартістю більше 20 млн грн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme