На Черкащині затримали трьох злодійок і їх спільника

За крадіжку компанія може сісти за ґрати на п'ять років

На Черкащині затримали трьох злодійок і…

Серію крадіжок скоїли четверо жителів міста Сміла віком від 38 до 65 років. Їх затримано під час вчинення чергового злочину, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Інформацію про крадіжки правоохоронцям повідомив робітник одного із магазинів міста Каніва. Чоловік зазначив, що в магазин зайшло троє жінок, які відповідно до відео з відеокамер нещодавно скоїли крадіжку з даного магазину. На місце події виїхали співробітники кримінальної поліції та слідчо-оперативна група. Жінок було затримано на місці події. Також поліцейські затримали і їх спільника, який неподалік магазину на машині чекав жінок з викраденим майном.

З їх слів стало відомо, що в даний магазин з метою крадіжки вони приїхали вже втрете. На місце крадіжки їх привозив водій, жінки заходили в крамницю і розглядали товар. Потім одна з них починала відволікати продавця різними питаннями та спиною затуляла своїх напарниць, які в цей час швидко складами майно у сумки та прямували до виходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строк до п'яти років. Досудове розслідування триває, встановлюється причетність зловмисників до аналогічних кримінальних правопорушень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme