Комунальники Кернеса заплатять ще мільйон за ремонт вже відремонтованої будівлі

КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" уклало угоду з ПП "ХарківСтартСтрой" щодо ремонту будівлі вартістю 1,1 млн грн

Як повідомили Depo.Харків у "Харківському антикорупційному центрі", звіт про проведення закупівлі опублікований на порталі Уповноваженого органу з питань закупівель "Прозорро".

За ці гроші до кінця року планується виконати капітальний ремонт нежитлових приміщень, переданих в господарське відання КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" по проспекту Московському, 140.

"Цікаво, що минулого року з тим самим підрядником вже була укладена угода на ці роботи. Вартістю 1,35 млн. грн. За даними порталу "Є-Дата", гроші на проведення цих робіт підрядник отримав", - зазначили в "ХАЦ".

Засновником переможця ПП "ХарківСтартСтрой" є Олександр Горбач. Він також зараз є засновником ПП "Солметснаб". Ці підприємства мали спільний номер телефону.

Раніше серед засновників "Солметснабу" був Ігор Шкурко, відомий як заступник директора КП "ХРСП", яке й проводило тендер.

Як повідомляв Depo.Харків, прокуратура Харківської області оголосила підозру депутату Харківської міської ради від фракції "Відродження", директору КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" Семену Сироті за розтрату бюджетних коштів та службове підроблення (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme