Китайська касирка вкрала майже $ 300 тис. заради лайків в соцмережах

Китаянка викрала у роботодавця понад два млн юанів ($ 290 тис.), щоб похвалитися перед передплатниками в соцмережах

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на The South China Morning Post.

26-річна касирка з міста Веньчжоу за чотири роки роботи в одній з місцевих фірм зуміла, користуючись недосконалістю системи контролю, викрасти значну суму. Всі вкрадені гроші вона витрачала на купівлю дорогої помади, елітної парфумерії, сумочок і одягу, фотографії яких пізніше розміщувала в соцмережах заради лайків.

Під час обшуку в її квартирі поліція виявила понад тисячу предметів розкоші, більшістю з яких злочинниця жодного разу не скористалася і навіть не подбала зняти цінники. "Я просто дивилася на красиві картинки на екрані, і мені негайно хотілося їх купити", - пояснила касирка. В середньому вона робила більше 10 замовлень на день.

Як повідомляє видання, якийсь час тому жінка, яка живе з трирічною дочкою, усвідомила, що ніколи не зможе відшкодувати вкрадену суму, після чого добровільно пішла з повинною в поліцію. Якому покаранню її підданий, поки не повідомляється.

Нагадаємо, що в Китаї є і правильні касири – одна з таких показала, як правильно і швидше за лічильник банкнот рахувати гроші.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme