UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Китайці запатентували на Росії надзвичайно дорогий позашляховик

Китайська компанія IAT Design вирішила захистити свої інтелектуальні права на незвичайний позашляховик Karlmann King, звернувшись у Роспатент

Китайці запатентували на Росії надзвичай…

У базі Роспатенту нещодавно з'явилась інформація про реєстрацію патенту на зовнішній вигляд позашляховика Karlmann King від китайської компанії IAT Design, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на Автоцентр.

Автомобіль Karlmann King уперше показали на Пекінському автосалоні навесні 2016 року. Автомобіль тоді здивував своїм кутастим дизайном кузова. На той час машина значилася як концептуальна, хоча розробники обіцяли за наявності замовлень виготовити щонайменше десять автомобілів.

Ціну на авто було оголошено захмарну - близько 1,85 млн доларів. І це при тому, що його складено на вузлах і агрегатах вантажного пікапа Ford F-450 з двигуном V10 в 6,8 л (362 к.с.).

Поки залишається загадкою, навіщо китайці вирішили запатентувати своє дітище в РФ. Можливо, вони знайшли спонсорів для налагодження виробництва або потенційних покупців, а можливо, це просто юридична процедура щодо захисту інтелектуальних прав.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme