UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельницький мер обезголовив ще одне комунальне підприємство

Олександр Симчишин звільнив керівника КП "Хмельницькінфоцентр"

Хмельницький мер обезголовив ще одне ком…

Без директора залишилося міське комунальне підприємство "Хмельницькінфоцентр", повідомляє Depo.Хмельницький. Відповідне розпорядження піписав очільник міськради Симчишин.

Міське комунальне підприємство "Хмельницькінфоцентр" очолювала Валентина Андріїшина. Згідно розпорядженя, на посаді директора вона не працює з 6 квітня. Жінка залишилася на роботі в підприємстві на іншій посаді.

У документі як підства для звільненя вказана заява вже екс-очільниці. Нового керівника підприємства міський голова поки не призначив.

Нагадаємо, Симчишин вже суттєво оновив керівний склад і міськраді, і на КП.

Наприкінці лютого мер призначив Олександра Смертельного керувати комунальним підприємством з утримання нежитлових приміщень комунальної власності. А на початку того ж лютого, очільником управління ЖКГ міста став 32-річний "свободівець" Василь Новачок.

На початку березня ж Симчишин "влив" молоду кров у кінотеатр Шевченка - керівницею комунального кінотеатру призначили 29-річну Ольгу Брижань.

Кадрові зміни відбуваються і в медицині, як торік відбулися в освіті міста, де поміняли фактично кожного третього директора школи.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme