UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Гройсман сподівається на новий рівень співпраці з НАТО

Україна сподівається на новий рівень співпраці з НАТО

Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман на зустрічі із заступником генсека НАТО Роуз Геттемюллер у рамках 10-го Київського безпекового форуму, повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу уряду.

"Ми вдячні Альянсу за взаємодію, за підтримку України. Ми хочемо, щоб ми вийшли на новий рівень співпраці, поглиблювали його, прискорювали реформування українського оборонного сектору", - заявив Гройсман.

Сторони обговорили конкретні проекти співробітництва України та НАТО, зокрема щодо імплементації трастових фондів НАТО на підтримку України, а також у рамках платформи Україна - НАТО з вивчення досвіду протидії гібридній війні в Україні.

Глава уряду окремо підкреслив важливість співпраці у напрямі нарощування оборонних можливостей України як важливого елемента стримування агресії.

"Загрози, які були гіпотетичними, стали реальними і тепер вимагають нових підходів, консультацій, механізмів ухвалення рішень у системі колективної безпеки. Немає інших варіантів, як тільки бути сильними і знаходити рішення в складні часи", - зазначив Володимир Гройсман.

Своєю чергою Р. Геттемюллер зазначила, що сьогодні для України потрібні сміливі рішення від НАТО. "Зараз для України потрібні сміливі рішення. Ми сподіваємося, що ми з нашою групою, командою і всіма експертами тут зможемо допомогти виробити сміливі рішення", - зазначила вона.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme