Головний служитель Феміди Хмельниччини торік поміняв машину та користувався кредитами

Анатолій Марцинкевич, згідно е-декларації, живе чи не найскромніше високопосадовців області

Головний служитель Феміди Хмельниччини т…

Голова Хмельницького обласного апеляційного суду Анатолій Марцинкевич, дивлячись на його декларацію, живе досить скромно, повідомляє Depo.Хмельницький.

З нерухомості в родини судді, яка складається з нього і дружини Ганни, лише квартира в неповних 85 "квадратів". Та й це житло в дружини і аж в Соколівцях Ярмолинецького району. Правда, сам Марцинкевич будує будинок на 134,60 кв.м. в Стуфчинцях. Будується окремо й дружина, яка, схоже, не визначилася з квадратурою нових апартаментів - в декларації не вказаний розмір її будинку в Хмельницькому, але має 1,8 га землі. Є гектрар землі й в Стуфченцях у судді.

У подружжя одна машина Audi A6 2012 року випуску і належить вона главі сімейства. Торік у судді була Audi 1990. Доходів від її продажу в декларації немає, певне - подарував комусь.

Ганна є власником і кінцевим бенефіціаром ТОВ "АГРОФУДС ЛТД", де має 25% корпоративних прав.

Заробив служитель Феміди в 2016 році - 336,5 тисяч гривень зарплати. Дружина - майже 50 тисяч гривень: 15,6 тис. грн пенсії та 25,3 тис. грн зарплати.

Мав Марцинкевич, схоже, фінансову скруту, адже під заставу землі взяв 90 тисяч гривень кредиту. І сплачував кредит - майже 175 тисяч. Боргові зобов'язання тягнуться з 2007 року. До слова, кредитами користувався і в 2015 році.

Що ж до коштів, то цьогоріч у подружжя немає ні вкладів у банку (торік суддя тримав майже 83 тисячі на рахунку), ні готівки.

Читайте також: У прокурора Хмельниччини побільшало готівки - декларація

Головний коп Хмельниччини живе на одну зарплату і має кредит у російському "Сбербанку"

Хмельницький губернатор "під подушкою" тримає в 46 разів грошей більше, ніж заробив торік

Голова Хмельницької облради спродав свою нерухомість

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme