UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Дніпрянський активіст подав на Філатова до суду

Активіст через суд вимагає від Філатова розкрити результати службового розслідування по його підлеглому

Дніпрянський активіст подав на Філатова…

Про це у "Фейсбуці" пише активіст Денис Селін, передає Depo.Дніпро.

За словами активіста, позов проти Філатова був поданий через електрону петицію "Звільнити директора Департаменту житлового господарства Дніпра Грицая В.В", яка набрала необхідні 900 голосів.

"На петицію відповіла якась комісія, хоча не мала на це права. Відповідь, як і в інших випадках була формальна, у вигляді відписки. І реальних дій по петиції, як того передбачає закон, заподіяно не було", - пише Селін.

Активіст через судовий позов має намір домогтися від мера дій, щодо оприлюднення перевірки діяльності директора департаменту житлового господарства міської ради Владислава Грицая.

"По ньому нібито в січні була призначена перевірка діяльності, але ніхто не бачив результатів перевірки. А самі результати перевірки засекречені, як і будь-які вироблені дії по ньому", - пише Селін.

Нагадаємо, що департамент захисту економіки Національної поліції України повідомив про підозру Владиславу Грицаю. Директор департаменту житлового господарства міської ради Владислав Грицай спростував інформацію щодо завдання бюджету Дніпра збитків на 2,5 млн гривень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme