Депутати Кличка вчергове підтримали будівництво ТРЦ над станцією метро "Героїв Дніпра"

Фракція мера у Київраді вирішила не голосувати за проекти рішень щодо подальшої долі зведення ТРЦ над станцією підземки "Героїв Дніпра"

Депутати Кличка вчергове підтримали буді…

Про це повідомляє кореспондент Depo.Київ.

Зокрема, на сьогоднішньому засіданні Київради одним з проектів рішень пропонувалося, щоб столична влада звернулася до забудовника над метро "Героїв Дніпра" з пропозицією припинити будівництво і отримати від мерії іншу земельну ділянку. В разі відмови забудовника, проектом рішення пропонувалося, щоб столична влада через суд домагалася розірвання в односторонньому порядку договору на оренду забудовником землі над метро "Героїв Дніпра".

Втім, багато депутатів з промерської фракції заявили, що активісти, що проти забудови над "Героїв Дніпра", й так вже судяться із забудовником. Врешті-решт майже уся фракція "Солідарність" у Київраді проігнорувала пропозицію йти на перемовини із забудовником.

Як наслідок не вистачило голосів, щоб прийняти таке рішення. Тому будівництво ТРЦ над станцією метро "Героїв Дніпра" буде продовжуватися.

Нагадаємо, наприкінці зими мер Києва Віталій Кличко фактично підтримав це будівництво, заявивши, що ТРЦ - це по-європейськи.

Додамо, сьогодні у кулуарах Київради зібралися так звані прихильники забудови метро та ті, хто проти.

Також нещодавно "хочуни" ТРЦ над метро "Героїв Дніпра" придумали нову фішку на підтримку забудовника. Виявляється, якщо будувати торговельний центр над метро, то в рази збільшується ВВП країни.

Читайте також: Маску зірвано: Кличко повністю підтримав будівництво ТРЦ над "Героїв Дніпра"

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme