UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

День сурка: Полтавця ввосьме судитимуть за наркотики

44-річного полтавця вкотре спіймали "на гарячому" за продаж метамфетаміну та канабісу, наразі він вже ввосьме перебуває під вартою

День сурка: Полтавця ввосьме судитимуть…

Прокуратура Полтавщини затвердила на направила до Октябрського районного суду Полтави обвинувальний акт щодо 44-річного містянина, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу прокуратури Полтавської області.

Чоловіка вкотре затримали "на гарячому" 16 лютого цього року. Він продавав канабіс - особливо небезпечний наркотичний засіб та метамфетамін – психотропну речовину.

А вдома у наркомана вилучили 6 мл опію ацетильованого, 4 мл метамфетаміну, соляну кислоту, йод, саморобні пристрої та посуд, пристосовані для кустарного виготовлення психотропної речовини.

"Своєрідну міні-нарколабораторію чоловік організував у власній квартирі, де за допомогою спеціально пристосованих саморобних та медичних пристроїв із використанням різного роду речовин та прекурсорів систематично виготовляв наркотичні засоби та психотропні речовини як для себе, так і для продажу. Окрім цього, в оселі він створив необхідні умови для вживання наркотиків потенційними покупцями", - говорять прокурори.

Чоловік вже ввосьме притягується до відповідальності за вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів.

Зараз полтавець перебуває під вартою. На його майно, у тому числі і квартиру, накладено арешт.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme