UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Житомирські поліцейські упіймали злодія на даху великого торгового центру

Як виявилося, затриманий уже є фігурантом кримінальної історії, пов'язаної з крадіжкою чужих речей

Бійці управління поліції охорони в Житомирській області виявили невідомого чоловіка, який ховався на даху будівлі. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Житомирської області.

Близько опівночі наряд групи реагування Управління поліції охорони, який працював у м. Житомирі, отримав повідомлення про спрацювання сигналізації в одному з міських торгівельних центрів. За кілька хвилин поліцейські прибули на місце події.

Поліцейські зсередини оглянули кожен поверх приміщення і на даху будівлі помітили силует людини. Для встановлення особи підозрілого та обставин його перебування на даху торгцентру було викликано слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції.

Затриманим виявився 36-річний житель Житомирського району. Під час зовнішнього огляду у нього було вилучено сумку з інструментами. Особа чоловіка була знайома правоохоронцям, оскільки раніше він неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки. Нині він також є фігурантом кримінального провадження: місяць тому він був затриманий поліцейськими під час викрадення чужих речей з підвального приміщення.

Триває з'ясування усіх обставин.

Нагадаємо, двоє вінничан накрали дитячих велосипедів і втікали на "Мерсі".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme