UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Ужгородські "шивкині" строчать рятувальні жилети для Швеції

На Ужгородському учбово-виробничому підприємстві Українського товариства глухих працелаштовано понад сотню людей з вадами слуху та мови

Про це йдеться в сюжеті "Ужінформу", пише Depo.Закарпаття.

На Ужгородському учбово-виробничому підприємстві Українського товариства глухих (УТОГ), яке є одним із лідерів швейного виробництва на Закарпатті, працелаштовано понад сотню людей зі стійкими вадами слуху та мови. Тут функціонує великий цех із трьома швейними та розкрійною дільницями.

Протягом 6 років директором є Наталія Марценюк, завдяки якій підприємство відкрило нову успішну сторінку своєї історії. Наразі виконують замовлення з-за кордону, щотижня експортуючи готові рятувальні жилети для фірми зі Швеції.

На українському ринку соціально орієнтоване підприємство займається виготовленням швейних виробів, в тому числі і для Міністерства оборони.

Цього року на виробництві з'явилися новітні напівавтомати, високопродуктивні швейні машини, оснащені комп'ютерними програмами. Завдяки цьому устаткуванню оптимізується процес роботи, аби УВП УТОГ конкурентно спроможно відчував себе на ринку праці України та Європи.

Нагадаємо, вже понад 70 років Ужгородська швейна фабрика "Парада" створює стильний одяг для України та Європи

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme