UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У столичній поліції відреагували на "експерименти з пакетами" в метро

У поліції прокоментували експерименти з фальшивими закладками вибухівки в метро, повідомлення про яких почали надходити останнім часом

Про це повідомляє Depo.Київ.

Так, начальник відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Києві Оксана Блищик у "Фейсбуці" закликала не проводити подібні експерименти, щоб не провокувати паніку.

"До теми залишеного пакету на платформі станції метро. Ідея не вражає своєю новизною та оригінальністю, зате в умовах терористичної загрози може посіяти паніку і призвести не дай боже до трагічних наслідків", - написала вона.

Блищик розповіла, що приблизно о 10:30 на платформі станції "Лівобережна" невідомі особи залишили без нагляду рюкзак.

"Його помітив міліціонер, який стежить за порядком, і відразу підійшов. У цей момент підбіг чоловік, який назвався журналістом Дмитром К. і повідомив про те, що він проводить експеримент: цікаво ж, як реагуватимуть люди на надісланий пакет. Та й, мабуть, цікавила реакція поліцейських і працівників метрополітену. Відомості про подію зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень управління поліції в метрополітені. Її розглядатимуть в установленому законом порядку", - написала вона.

"Шановні колеги, не жартуйте так! Адже проведення таких навчань - виключно прерогатива Служби безпеки України. Перш ніж робити такі "експерименти" - спробуйте уявити, які наслідки це може мати, і подумайте про людей, які сприймуть все як реальну загрозу і небезпеку!" - закликала Блищик.

Нагадаємо, сьогодні співробітники київського метрополітену виявили на станціях "Лісова" і "Хрещатик" підозрілі коробки.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme