У Рівному можуть арештувати тернопільського прокурора за постріли у екс-начальника міліції

Прокуратура просить суд заарештувати прокурора з Тернопільської області за підозрою в убивстві адвоката й пораненні екс-начальника ГУ МВС у Рівненській області

Як повідомляє Depo.Львів, прокуратура просить суд заарештувати прокурора з Тернопільської області, підозрюваного в убивстві адвоката Віти Шаблій і пораненні її чоловіка - колишнього начальника Головного управління Міністерства внутрішніх справ В'ячеслава Чайки.

Про це сказано в повідомленні прес-служби прокуратури Рівненської області.

Зазначено, що 4 квітня обласна прокуратура повідомила про підозру працівнику правоохоронного органу в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на навмисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу.

Прокуратура встановила, що 1 квітня в приватному будинку в місті Дубно Рівненської області було знайдено мертвою з вогнепальними пораненнями адвоката Шаблій і її важко пораненого чоловіка - пенсіонера органів внутрішніх справ.

Останній госпіталізований у реанімаційне відділення районної лікарні.

Після проведення комплексу слідчих (пошукових) дій установлена причетність до цього тяжкого злочину жителя Тернопільської області - працівника прокуратури цієї області.

За даними засобів масової інформації, підозрюваний є сином потерпілого - прокурором Ігорем Чайкою.

Останній після кількох днів пошуку його правоохоронцями сам з'явився до слідчих прокуратури для дачі показань.

Прокуратура звернулася із клопотанням у суд про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою й відстороненнями від посади.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme