UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Києві затримали грузинського кримінального авторитета

У столиці затримали 39-річного громадянина Грузії - Чантурія Георгія Джемаловича, відомого у кримінальних колах під прізвиськом Гія

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Нещодавно, вкотре вийшовши з місць позбавлення волі, він проігнорував Закон та продовжував незаконно перебувати в Україні.

Загалом, упродовж 20-ти років чоловік незаконно перебував та здійснював свою злочинну діяльність на території країни. За цей час іноземець 4 рази відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення тяжких та інших злочинів.

Поліцейські Київщини звернулися до Держаної міграційної служби України з клопотанням про примусове видворення громадянина Грузії з України. Під час доставки чоловіка до ДМС, його адвокат перешкоджав законній діяльності співробітнику поліції та наніс тілесні ушкодження.

Наразі за цим фактом проводиться перевірка. Тим часом рішення про депортацію кримінального авторитета з України виконано.

Відомо, що чоловік був у виправній колонії "смотрящим" і мав значний вплив на криміногенну ситуацію далеко за її стінами. Підтримує та пропагує серед представників криміналітету, особливо молоді, "злодійські традиції" та систематично скоює тяжкі та інші злочини.

Також підтримує тісний зв'язок із вихідцями з кавказького регіону та з іншими кримінальними авторитетами, які перебувають у місцях позбавлення волі та поза ними. Встановлено, що останнім часом намагався налагодити постачання наркотиків та спиртних напоїв на територію однієї з обласних виправних колоній.

З метою здійснення постійного контролю та недопущення вчинення злочинів за участю так званих "злодіїв у законі", поліцейські Київщини постійно вживають комплекс необхідних заходів і миттєво реагують на будь-які спроби вчинення протиправних дій.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme