UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Харкові "гості" з інших областей влаштували порностудію

У Харкові правоохоронці припинили роботу онлайн-порностудії

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, до облуправління у 2016 році надійшла інформація про діяльність в місті інтернет-порностудії.

Пізніше правоохоронці встановили, що двоє мешканців Дніпропетровської та Донецької областей орендували квартири в Харкові та розмістили в інтернеті оголошення про співпрацю з дівчатами для надання послуг сексуального характеру. "На роботу" були прийняті моделі віком від 18 до 25 років.

"Під час супроводження кримінального провадження були проведені обшуки, - розповіла старший слідчий слідчого управління Світлана Котик. - В результаті проведених заходів вилучені комп'ютери, через які здійснювалось розповсюдження контенту порнографічного характеру, веб-камери, банківські картки, мобільні телефони, гроші, журнали обліку з даними моделей".

Організаторам повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харкові дитина покалічилися на атракціоні, суд виправдав бізнесмена.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme