У Черкасах керівник підприємства викрав колишнього підлеглого і тортурами вимагав у нього гроші

Поліцейські затримали двох підприємців, які викрали і били колишнього співробітника, який нібито вкрав у них 1,5 мільйона гривень

У Черкасах керівник підприємства викрав…

До Черкаського відділення поліції звернувся 36-річний житель Черкаського району, який повідомив, що його було викрадено. Чоловік розповів, що вночі, в гаражі його домоволодіння на нього напали невідомі, побили його, силоміць посадивши до автомобіля, після чого відвезли в місто Черкаси, де утримували в квартирі однієї з багатоповерхівок, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Зловмисники, під загрозою застосування фізичної сили вимагали у потерпілого грошові кошти в сумі 1,5 мільйона гривен, які з їх слів, він викрав з товариства, де працював. Через деякий час потерпілому вдалося втекти та звернутися до поліції.

Працівники поліції встановили підозрюваних осіб, які причетні до викрадення потерпілого. Ними виявилися двоє чоловіків 37 та 43 років, один з яких керівник товариства, інший - його підлеглий. Працівники поліції спеціального призначення затримали зловмисників за місцем проживання одного з викрадачів. У підозрюваних вилучено чотири одиниці зареєстрованої вогнепальної зброї та битку.

Зловмисникам оголошено про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень за ознаками частини 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), частини 4 статті 296 (Хуліганство) та частини 1 статті 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme