UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Судді Одещини відмовляються судити свого одіозного колегу Глуханчука

Одеські судді відмовляються розглядати справу голови Одеського окружного адміністративного суду Олега Глуханчука, якого звинувачують в п'яній їзді за кермом

Судді Одещини відмовляються судити свого…

Як передає Depo.Одеса, про це на своїй сторінці в Facebook повідомив колишній радник голови поліції Одеської області Владислав Сердюк.

За словами Сердюка, суддя Приморського районного суду Одеси Дерус надіслав подання голові суду про те, що він не може розглядати справу Глуханчука.

"Голова Приморського суду направив матеріали в апеляційний суд Одеської області для визначення. А суддя апеляційного суду Гончаров, в свою чергу, направив подання голові апеляційного суду Одеської області про те, що він теж не може розглядати справу про адмінпорушення, яке здійнив суддя Глуханчук", - зазначив Сердюк.

Тиждень тому матеріали справи направили до Верховного Суду України.

Поліція в суботу 11 лютого зупинила голову Одеського окружного адмінсуду Олег Глуханчук, який був в стані алкогольного сп'яніння і склала протокол.

Засідання суду у справі про п'янє водіння голови Одеського окружного адмінсуду Олега Глуханчука перенесли, так як ні сам суддя, ні його представники до суду не з'явилися.

Пізніше скандальний одеський суддя вибачився перед патрульними, а його товариш - член виконкому Одеської міськради Микола Шурда, відомий своїми п'яними витівками, так і не прокоментував скандальний інцидент, і на відміну від судді Глуханчука, не приніс публічних вибачень патрульним, яких так люто вилаяв, але вирішив не випробовувати долю і не чекати тиску громадських об'єднань та добровільно подав заяву про звільнення.

Вже у березні цього року Солом'янський суд Києва задовольнив клопотання детективів Національного антикорупційного бюро та надав їм доступ до декларацій та інших документів судді голови Одеського адміністративного суду Олега Глуханчука через підозру у внесенні недостовірної інформації в декларацію про майновий стан.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme