UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Скандальна сесія Ужгородської міськради продовжиться вже після Великодня

Сьогодні, 5 квітня, відбулося спільне засідання постійних комісій депутатів Ужгородської міської ради

Скандальна сесія Ужгородської міськради…

Про це Depo.Закарпаття повідомила прес-служба міськради.

На спільному засіданні постійних комісій, яке відбулось сьогодні в міськраді, розглянули результати роботи тимчасової робочої групи, яка додатково вивчала питання надання земельної ділянки релігійним громадам, котре викликало конфлікт на минулотижневій сесії.

Керівник робочої групи, секретар міськради Андріана Сушко повідомила, що оскільки, за інформацією управління правового забезпечення тривають судові спори між сторонами, пропонується зняти проект рішення з порядку денного сесії до вирішення справи по суті в судових інстанціях.

Депутати підтримали цю пропозицію, а також прийняли рішення, що наступне сесійне засідання буде проведено вже після великодніх свят.

Нагадаємо, 30 березня на сесії міськради почалася перепалка, яка переросла у масову штовханину і бійку між одним з військовослужбовців і священиками. Після втручання правоохоронців та інших військових, бійку розв'язали. Після вимушеної перерви сесія продовжила роботу. Мер Ужгорода у коментарі сказав, що будь-які конфлікти потрібно вирішувати виключно мирним шляхом і в правовому полі

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme