Рятувальники Полтавщини отримали нові спецавтівки "МАЗ"

На Полтавщині у Кременчуці є власне виробництво рятувальної спецтехніки, але полтавським рятувальникам за гроші державного бюджету закупили автівки білоруського виробицтва

Рятувальники Полтавщини отримали нові сп…

5 квітня у Полтаві, на площі біля Полтавської обласної державної адміністрації, відбулося урочисте вручення нової пожежно-рятувальної техніки, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Місто.

Полтава, Кременчук, Миргород та Лубни отримали чотири автівки для гасіння пожеж та проведення аварійно-рятувальних робіт.

Їхня вартість понад 3 мільйона гривень. Як стверджують рятувальники, "МАЗ" більш ефективний, ніж нинішні автівки в рятувальних частинах, бо перевозить вдвічі більше води та піноутворювача. Плюс - укомплектація сучасним обладнанням.

А для Полтави подарували ще й два піротехнічних автомобіля та оперативно-штабний. Купили їх за гроші державного бюджету.

Раніше Depo.Полтава повідомляло, що кременчуцький "АвтоКрАЗ" розробив та випустив нову пожежну автівку.

Спецмашина створена в партнерстві двох вітчизняних виробників - ПАТ "АвтоКрАЗ" та ТОВ "ПК "Пожмашина". Автоцистерна призначена для доставки до місця пожежі бойового розрахунку, засобів пожежогасіння, пожежно-технічного обладнання та служить для гасіння пожеж водою та повітряно-механічною піною.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme