Режисер фільму "Любов і голуби" передав терористам "ДНР" 1 млн рублів (ФОТО)

Російський кіноактор, режисер відомих фільмів "Москва сльозам не вірить" та "Любов та голуби", володар престижної нагороди амариканської кіноакадемії "Оскар" Володимир Меньшов передав 1 мільйон рублів для "ДНР"

Як передає Depo.Донбас, про це на своїй стоінці у Facebook повідомив російський письменник та політрук бойовиків "ДНР" Захар Прилєпін.

"Прийшов до мене на зйомки програми "Чай з Захаром" великий актор і режисер, чудова людина, чолов'яга Володимир Валентинович Меньшов. Каже: ось я грошей привіз - допомогти Донбасу. І ноутбук. І передав пакет з усім цим. Загалом, я перерахував що там було в пакеті. Там був один мільйон рублів. І ось ми почали з цим мільйоном працювати", - написав він.

Повідомляється, що передані Меньшовим гроші передали для дообладнання Донецької травматологічної лікарні, де лікують бойовиків.

"Медчастина батальйону спецоперацій номер 1 дякує всім небайдужим людям в особі Захара Прилєпіна і висловлює величезну вдячність Володимиру Валентиновичу Меньшова за участь в житті наших хлопців, зараз період загострення всіх захворювань і контузій в тому числі", - написала волонтерка бойовиків.

За її словами, за гроші Меньшова вони придбали лікарські препарати і дві освітлювальні лампи в відділення хірургії.

Нагадаємо, що серед відомих російських діячів кіно, театру та літератури з початком війни на Донбасі виявилося чимало прихильників терористів.

Приміром, російський режисер, заступник голови комітету Держдуми з культури Володимир Бортко у 2015 році анонсував зйомки на окупованому Донбасі фільму про бойовиків "ДНР".

А автор серіалу "Сім'я алкоголіка", російський режисер Андрій Крупін виграв грант молодіжного форуму "Таврида" на створення документальної п'єси про терористів "ДНР".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme