UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поляки допоможуть вінничанам позбутись смороду на "Поділлі"

Робоча група готова розглянути всі пропозиції, які будуть корисні у справі очистки стічних вод у м. Вінниці

Поляки допоможуть вінничанам позбутись с…

Учора, 4 квітня у Вінницькій облдержадміністрації відбулось засідання робочої групи з вивчення екологічної ситуації в мікрорайоні "Поділля" м. Вінниці. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Вінницької ОДА.

На засідання були запрошені представники польської компанії EKO-KONSULTING – незалежної компанії з надання інженерних та консультаційних послуг із головним офісом у Варшаві. Ця компанія готова співпрацювати з Вінницею. Сферою її діяльності є комунальні та промислові каналізаційні очисні споруди, каналізаційні насосні станції й каналізаційні системи, станції сегрегації й утилізації побутових та промислових твердих відходів.

Аналізуючи ситуацію із очисткою стічних вод у м. Вінниці, польські фахівці зазначили, що більша частина наявного очисного обладнання морально і фізично застаріла, залізобетонні конструкції вимагають капітального ремонту чи заміни . Виникає нагальна потреба запровадити нові сучасні технології, які дозволять підвищити якість очистки стічних вод, максимально прибрати неприємний запах, знизити експлуатаційні затрати та підвищити техніку безпеки у цій справі.

Робоча група готова розглянути всі пропозиції, які будуть корисні у справі очистки стічних вод у м. Вінниці.

Нагадаємо, у мікрорайоні "Поділля" за два роки буде нова школа.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme