UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Під Харковом стартував відбір майбутніх снайперів

У Харкові розпочався навчальний збір з підготовки снайперів

Під Харковом стартував відбір майбутніх…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі Національної гвардії України, протягом тижня зі снайперами військових частин Східного оперативно-територіального об'єднання проводяться як теоретичні, так і практичні заняття.

"Перед навчальним збором з підготовки снайперів відбувався професійно-психологічний відбір учасників. За результатами психодіагностичного тестування офіцери підготують довідки з психологічними характеристиками кандидатів на навчання та нададуть рекомендації щодо відповідності їхніх особистих якостей вимогам спеціалістів снайперської справи", - зазначили в прес-службі.

В перший день занять військовослужбовців ознайомили із всіма зразками сучасних снайперських гвинтівок та прицілами іноземного виробництва; розглянули питання балістики та вражаючої дії кулі.

Інструктори з загону розвідки спеціального призначення, які мають відповідну фахову підготовку, проводять з бійцями заняття з топографії, інженерної та, здебільшого, вогневої підготовки.

Військовослужбовці також будуть вести спостереження та корегувати стрільбу, маскуватися та пересуватися по пересіченій місцевості, обладнувати снайперські позиції, визначати дальність цілі та працювати з координатами на топографічних картах.

За результатами занять, тестувань та співбесід з інструкторами, з військовослужбовців відберуть кандидатів для подальшого навчання.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харкові суд арештував майно Балаклійського арсеналу.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme