UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Перший заступник Буряка минулого року поклав у "заначку" більше, ніж заробив

У публічному доступі з'явилася електронна декларація першого заступника міського голови Запоріжжя Сергія Мішка про доходи за 2016 рік

Перший заступник Буряка минулого року по…

Про це повідомляє Depo.Запоріжжя із посиланням на сайт НАЗК.

У мерії минулого року Мішок отримав приблизно 232 тисячі гривень зарплатні. При цьому у 2015-му в ТОВ "Соціальні ініціативи Запоріжжя" (структура близька до "Запоріжсталі") він заробив 1 мільйон 145 тисяч гривень - тобто його статки зменшились вп'ятеро. Зарплатня дружини Мішка, яка працює у прес-службі мерії, становила 88 тисяч гривень. Також заступник мера вказав у декларації допомогу родині при народженні дитини - приблизно 10 тисяч.

Мішок зберігає 550 тисяч гривень та 23 тисячі доларів готівкою. При цьому минулого року він задекларував значно меншу гривневу "заначку" - 110 тисяч. Таким чином, в нього побільшало готівки на 440 тисяч - більше, ніж заробило за рік подружжя.

Наприкінці минулого року заступник мера придбав квартиру в Запоріжжі плоею 96 "квадратів" та вартістю 798 тисяч гривень.

В "Соціальних ініціатив Запоріжжя" Мішок орендує автівку Toyota Camry 2003 року. Також йому належить ЗАЗ-Daewoo Leganza 1998 року.

Нагадаємо, начальник Мішка Володимир Буряк у 2016 році витратив мільйон із "заначки".

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme