Німці, які зіграли в російському фільмі фашистів, пожалілися на невиплачені гонорари

Чотирьом акторам з Німеччини, які зіграли солдатів вермахту в російському фільмі про Другу світову війну "321-а сибірська", не виплатили гонорари за зйомки

Крім цього, на майданчику їх порівнювали з фашистами, повідомив в Facebook один з артистів, Трістан Бумм, передає Depo.ua з посиланням на "Лента.ру".

"Ми отримали тільки 20 відсотків оплати від загальної суми під приводом, що "ми не справжні чоловіки, тому що ми рятували тільки кинутих на вулиці щенят" (ці слова були сказані продюсером фільму Ерженой Тумуровой на нашу адресу)", - написав Бумм у вівторок , 4 квітня.

Німецький актор додав, що коли вони приїхали з Улан-Уде до Волгограда, щоб знімати нові сцени, продюсер стрічки допустила на адресу іноземних артистів висловлювання з "національно-політичним ухилом":

"Нехай радіють, що вони в Волгограді, ближче тікати додому в Німеччину , ніж з Улан-Уде".

Бумм підкреслив, що на зворотну дорогу грошей їм теж не дали.

Артист також звинуватив режисера картини Солбона Лигденова в шахрайстві. За словами Бумм, творці фільму збирають пожертви для його виробництва, але не вкладають гроші в своїх співробітників.

Лигденов в коментарі до посту німця назвав його слова підлими і боязкими. Він зазначив, що фінансове становище у творців фільму вельми плачевно, і він не бачить сенсу красти гроші, "коли можна зробити проект і продати на ринку". На своїй сторінці в Facebook кінематографіст заявив, що німецьких акторів "ніхто не збирається "кидати", і вони обов'язково отримають обумовлені за контрактом гонорари.

"Просто поки немає коштів їм заплатити їх законний гонорар! Та й загалом, нікому не можемо заплатити", - поскаржився Лигденов.

Зазначимо, стрічка "321-а сибірська" розповідає про дивізію із Забайкалля, яка билася з німецькими військами на Сталінградському фронті в 1942-1943 рока.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme