Нардепа від Черкащини налякав принесений виборцем пакунок

Черкащанин приніс до приймальні нардепа пакунок зі своїми пропозиціями та міркуваннями, які слуга народу сприйняв як погрози

Нардепа від Черкащини налякав принесений…

4 квітня до працівників Черкаського відділу поліції звернулися працівники приймальної одного із народних депутатів, які повідомили, що невідома особа залишила пакунок, в якому знаходилася листівка, зміст якої народний депутат розцінює як погрози, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ Національної поліції в Черкаській області.

Слідчо-оперативними заходами було встановлено особу чоловіка, який залишив вказаний пакунок. Ним виявився 46-річний черкащанин.

В розмові зі слідчим чоловік розповів, що дійсно сьогодні приходив в приймальну до народного депутата, де залишив свій пакунок з паперами. В даних паперах, як він стверджує, висловлює свої міркування та поради народному депутату в його політичній діяльності.

До будь яких політичних сил чоловік не належить. На даний час з ним працюють слідчі.

Провадження відкрито за статтею 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

Нагадаємо, що 4 квітня народний депутат України Владислав Голуб (БПП), який обирався на Черкащині, заявив про надісланий йому пакунок, що містив начебто погрози на його адресу.

Депутат негайно звернувся до спікера Верховної Ради Андрія Парубія з проханням "дати доручення голові СБУ та главі МВС - гарантувати безпеку його помічниці, яка перебуває в Черкасах, та самому нардепу і його сім'ї".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme