На Тернопільщині жінка роками не випускала з квартири власного сина

Із незрозумілих причин мати довела підлітка до повного виснаження та апатії

На Тернопільщині жінка роками не випуска…

На Тернопільщині мати майже три роки тримала сина в квартирі, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу обланої поліції.

Як повідомили правоохоронці, два з половиною роки тому жінка неочікувано забрала документи сина зі школи, сказала, що родина збирається виїхати закордон. Потому хлопець в буквальному сенсі більше не бачив сонця.

Зі слів керівника відділу ювенальної превенції ГУНП в Тернопільській області Петра Тиховича, дитина перетворилася на покірного, заляканого піддослідного, котрий без дресури матері навіть зайвий раз не моргне.

Зустрітися та поговорити із 40-річною жителькою Заліщиків, прийти і подивитися, що з дитиною і в яких умовах вона проживає поліцейські намагалися неодноразово. Проте жінка на контакт не йшла. Тоді правоохоронці змушені були вдатися до примусових заходів. До Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено кримінальне провадження за частиною першою статті 166 ККУ - злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною, в рамках якого поліцейські отримали ордер на примусовий огляд помешкання в якому знаходився 14-річний підліток.

З великими складнощами комісії вдалося потрапити в помешкання. Перевіряючі одразу помітили неприродну покірність та безініціативність юнака. А коли у відділенні поліції мати наказала йому не сідати на стілець, той через декілька хвилин ослухався її і присів через те, що сил стояти не було.

Наразі 14-річного хлопця помістили у притулок для неповнолітніх. До слова, підліток не заперечував проти цього. В рамках кримінального провадження слідчі також наполягатимуть на вивченні психоемоційного стану матері, адже така поведінка жінки викликає хвилювання.

Нагадаємо, схожий випадок на Тернопільщині вже був. На18-річне ув'язнення прирекла матір власного сина і тримала його біля себе, аж поки сама не померла.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme