На столичному Святошині, де решітка впала на дитину, вже знайшли винного

Керівника ЖЕКу, на балансі якого перебуває будинок по вулиці Бударіна, 7, де сходова металева решітка упала дитині на голову, звільнили

На столичному Святошині, де решітка впал…

Про це заявила прес-секретар заступника голови КМДА Петра Пантелеєва Юлія Грамотна, повідомляє Depo.Київ з посиланням на "Українську правду. Київ".

"Керівника ЖЕКу – звільнено. Що стосується будинку, то огороджувальна конструкція, що травмувала однорічну дитину, – це конструкція на вікно в під'їзді. Після ремонту підрядником вона була неправильно закріплена", - скавла Грамотна.

Вона додала, що малюк зараз перебуває на лікуванні.

"Він у палаті. Операція не знадобилася, але травма, за інформацією лікарів, серйозна. Стан дитини стабільний. Постійно перебуває під наглядом лікарів", - сказала Грамотна.

Нагадаємо, 3 квітня на вулиці Бударіна, 7 в Києві сталася надзвичайна подія – неприкріплена металева решітка-обмежувач на сходах упала на голову 1-річного хлопчика. За даними ЗМІ, дитина отримала перелами черепа.

Слідчий відділ Святошинського управління поліції розпочав за цим фактом досудове розслідування за ч. 1 ст. 367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme