На Луганщині бойовики готували кривавий теракт до Великодня (ФОТО)

Співробітники поліції спільно з співробітниками СБУ виявили схрон зі зброєю і боєприпасами в Старобільському районі на Луганщині

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на відділ комунікації поліції Луганській області.

Повідомляється, що оперативники Управління протидії наркозлочинності отримали оперативну інформацію, що у лісосмузі поблизу села Половинкине знаходиться сховок бойовиків, який може бути використаний для здійснення кривавої провокації на території району напередодні Великодніх свят.

Під час перевірки отриманої інформації оперативники поліції спільно з співробітниками СБУ за допомогою вибухотехніків і кінологів виявили схрон.

"Зі схованки правоохоронці вилучили два гранатомети "РПГ-26", три гранати "РГД-5", одну гранату "Ф-1" і більше 150 патронів калібру 5,45 мм", - йдеться у повідомленні.

Даний факт зареєстрований, вирішується питання про кваліфікацію події та внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, що з території Росії в "Л-ДНР" протягом тижня доставлено 17 одиниць ББМ (в основному БМП -1,2), 6 вагонів з артилерійськими боєприпасами і 25 цистерн ПММ загальною масою близько 1 249 тонн.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme