На Кубані начальник поліції попався на хабарі

Співробітник вирішив нажитися на провині знайомого браконьєра

На Кубані начальник поліції попався на х…

Як повідомили Depo.Кубань у прес-службі Слідчого комітету по Краснодарському краю, у вересні 2016 року працівники "Краснодаркрайохота" повідомили в поліцію Білореченського району про факт браконьєрства на території природного заказника.

Заяву прийняв дізнавач ОМВС Росії по Білоріченська району. Під підозру потрапив місцевий житель. Правоохоронці повинні були перевірити версію. Однак начальник відділу поліції вирішив позбавити своїх зайвої роботи. Підозрюваний виявився його знайомим. Під час особистої зустрічі чоловік пообіцяв товаришеві дати своїм підлеглим вказівку не проводити щодо нього перевірку на причетність в обмін на грошову винагороду. Свої послуги він оцінив в 50 тис. рублів.

Про корупцію місцевий житель повідомив у правоохоронні органи. Хабарника затримали на гарячому. Співробітники ГУ МВС провели спільну операцію з ФСБ. Факт отримання грошових коштів був задокументований.

За даними прес-служби ГУ МВС Росії по Краснодарському краю, після проведення перевірки начальник районного відділу поліції був звільнений з органів за негативними мотивами.

Він став фігурантом кримінальної справи за ч.3 ст. 290 КК РФ (отримання хабара за незаконні дії в значному розмірі). На час слідства він перебуває під домашнім арештом. Матеріали справи з обвинувальним актом прокурора, підкріплені вичерпної доказовою базою, будуть передані в суд.

Як повідомляв Depo.Кубань, на Кубані єдинорос на прибиранні снігу вкрав понад 1,2 млн руб.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme