На Донбасі постраждалого в ДТП російського офіцера насмерть заморили у лікарні

Російський офіцер, що розбився на Донбасі, помер через втрату крові та відсутність медичної допомоги, а командування оголосило його п'яницею, щоб не платити пенсію

На Донбасі постраждалого в ДТП російсько…

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на Головне управління розвідки МО Україна.

Повідомляється, що 3 квітня у результаті дорожньо-транспортної пригоди був травмований громадянин Росії командир роти "9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти" (Новоазовськ) 1 АК.

"Внаслідок непрофесійного надання потерпілому медичної допомоги та втрати крові він помер. Командуванням полку вживаються заходи щодо передачі тіла загиблого родичам і вивезення його на територію Росії", - йдеться у повідомленні.

Водночас зазначається, що командування 1 АК, посилаючись на те, що офіцер був у стані алкогольного сп'яніння та брак коштів, відмовляється виплачувати компенсацію та відшкодовувати витрати на транспортування і поховання загиблого військовослужбовця на Росії.

Як повідомлялося раніше, через брак фінансування та низький рівень зарплати медичного персоналу відзначається суттєве зменшення кількості працюючих лікарень і медичних пунктів на окупованому Донбасі.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme