UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Монумент "Вічного вогню" в Києві відновлять до травневих свят

До травневих свят бронзові деталі Вічного вогню, які напередодні було вкрадено, відновлять і повернуть на колишнє місце

Про це заявив майстер благоустрою парку Вічної Слави Дмитро Кульчицький, повідомляє Depo.Київ з посиланням на "112 Україна".

"У ніч з 1 на 2 квітня прибиральники прийшли на роботу і побачили, що немає 4 бронзових сегментів біля вогню. Вони викликали поліцейських. Поліцейські викликали слідчих. Є камери відеоспостереження. Я повідомив наших керівників. Сюди прийшли інженерні служби, зробили креслення і тимчасовий ґрат сьогодні-завтра поставлять. А до свят все відновлять, щоб було так, як раніше", -сказав Кульчицький.

За даним фактом проводиться розслідування. Правоохоронці переглянуть записи камер відеоспостереження і зроблять висновки. Проте в поліції відзначають, що на відео видно лише силуети.

Нагадаємо, про крадіжку бронзових деталей меморіалу стало відомо 2 квітня.

Довідка. Меморіал Вічної Слави - меморіал на могилі Невідомого солдата, розташований в парку Вічної Слави у Печерському районі Києва. Складається з обеліска та Алеї полеглих героїв, де містяться 34 могили воїнів, які загинули у роки Другої світової війни. Меморіал було відкрито 6 листопада 1957 року.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme