Мер Львова назавжди позбудеться правої руки

Садовий отримає двох нових заступників

У Львівській міській раді намічається "кадровий бум": на черговій сесії пропонують одразу двох нових заступників Львівського міського голови. Про це у "Львівській політиці" повідомив юрист Юлій Рудницький, пише Depo.Львів.

Згідно із його інформацією, на посаду заступника з фінансово-економічних питань пропонуватимуть колишнього директора великої пакувальної компанії "Дупанак-Україна" та ТОВ "Дупанак Таврія" Геннадія Васьківа.

Крім того, мер Львова вважає за потрібне, що теперішній директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Сергій Бабак перейшов на роботу заступника з питань житлово-комунального господарства.

Жоден із заступників офіційно не матиме приставку "першого".

"Старий принцип: у зв'язку з кадровими змінами, відповідальності за попередню діяльність виконавчих органів знову нема", - прокоментував це рішення екс-очільник бюджетної комісії Львівської міськради Яромир Самагальський.

Нагадаємо, нещодавно із посади першого заступника Львівського міського голови звільнився Віктор Пушкарьов, який, як відомо, має проблеми із станом здоров'я.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme