UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Людина Садового заявила про корупцію у Львівській облраді

Параска Дворянин звітує за роботу на посаді заступника голови Львівської облради

Депутати Львівської облради сьогодні, 5 квітня, зібрались на позачергову сесію обласної ради. Про це пише Depo.Львів.

У порядку денному сесії вісім питань порядку денного. Зокрема депутати без розминки уже заслуховують звіт про роботу першого заступника голови Львівської облради Параски Дворянин.

"Вперше за роки Незалежності на позачерговій сесії слухається звіт про роботу першого заступника, вперше для цього скликається позачергова сесія. Вперше перший заступник звітує про роботу не за рік, не у кінці року, а у квітні", - сказала Дворянин.

Вона також розповіла, що після того, як відмовилась підписувати протокол про розподіл коштів на ДФРР, їй натякнули на те, що її позиція "не подобається двом міфічним людям" й її буде звільнено.

Також Дворянин наголосила на тому, що сьогоднішня сесія скликалась виключно для того, щоб зняти її з посади.

Також Дворянин відзначила, що підтримує рішення фракції "Самопоміч" у тому, що вони покинули зал засідань під час прийняття обласного бюджету.

Дворянин наголосила, що у цей час у неї був грип, але вона б, якщо була у залі, то вчинила б так само.

"Тоді у місті чинились безчинства. Була загроза для працівників Львівської міської ради. Коли будуть ґвалтувати вашу дружину – ви будете чекати чи будете рятувати? Я б зробила так само", - сказала вона.

Зараз депутати задають питання першому заступнику голови.

Нагадаємо, 21 березня 2017 року на сесії Львівської обласної ради депутатська більшість відмовилася проголосувати за пропозицію заслухати інформацію про ситуацією з вивезенням сміття у Львові.

Міська влада вдруге не впоралась зі сміттям, тому за вивезення взялась Львівська ОДА.

Так, станом на 21 березня у Львові було 599 переповнених сміттєвих майданчики.

Полігони Львівської області поки що продовжують приймати львівське сміття, але частина із них уже відмовляється це робити.

Тим часом Львівська ОДА уже припинила координацію вивозу сміття з міста. Голова Львівської ОДА Олег Синютка заявляв про те, що внутрішні сили у Львівській міськраді зацікавлені, щоб сміття зі Львова не вивозилось.

Також за вирішення сміттєвої проблеми взялись і у Львівській облраді - тут створили тимчасову контрольну комісію, яка уже провела перше засідання.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme