Ляшко після Ради окупував урядову трибуну і націлився на "крісла"

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко разом зі своєю фракцією прийшов сьогодні на засідання Кабінету міністрів, щоб оголосити свої вимоги 

Ляшко після Ради окупував урядову трибун…

Як повідомляє Depo.ua, прем'єр-міністр Володомир Гройсман запросив "радикалів" виступити за трибуною і надав слово Ляшку.

Він, зокрема, закликав уряд скасувати рішення НКРЕКП про введення абонплати за газ. "Ми просимо вас, прийняти рішення уряду невідкладно, адже це болюче питання для українців", - наголосив лідер "радикалів".

Він також передав Гройсману письмове звернення фракції. "Мені важко уявити, що при уряді Азарова чи Януковича опозиційна фракція мала можливість виступити на засіданні уряду. Вже демократія в країні. Ми за це вам дякуємо", - сказав Ляшко Гройсману.

У свою чергу, прем'єр запропонував створити робочу групу для опрацювання цього питання. "Грабувати - це не про нас. Я вважаю, що розрахунки були проведені необгрунтовано", - заявив глава уряду.

Після цього "радикали" покинули засідання уряду, а Ляшко, звертаючись до Гройсмана, сказав: "А крісла, які ви нам пропонували зайняти, прийде час і ми їх займемо".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme