Іванка Трамп каже, що не збирається в президенти США

Донька нинішнього президента США Дональда Трампа Іванка категорично заперечила, що має намір брати участь у президентських виборах у 2024 році

Про це вона розповіла в інтерв'ю CBS News, передає Depo.ua з посиланням на Укрінформ.

У відповідь на пряме запитання, чи побачать американські виборці Іванку Трамп у виборчій кампанії 2024 року, вона відповіла коротко: "Ні".

Але ведуча на цьому не зупинилася, констатувавши, що чутки про можливу президентську кар'єру Іванки вже обговорюються повним ходом.

"Політика – це жорсткий бізнес", - зауважила Іванка Трамп, давши зрозуміти, що це її не цікавить.

Розмови про можливі президентські перспективи в політичній кар'єрі 35-річної доньки Дональда Трампа почали з'являтися після того, як її призначили спеціальним помічником глави Білого дому. Між тим, на початку президентського терміну її батька Іванка заявила, що не збирається претендувати на будь-які посади в адміністрації.

Зараз вона разом з чоловіком Джаредом Кушнером, який є старшим радником Білого дому, виявляє все більшу політичну активність під час зустрічей Дональда Трампа зі світовими лідерами. Американські ЗМІ та оглядачі неодноразово звертали увагу на істотне посилення впливу членів родини президента в адміністрації.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme