Хеллоуїнський костюм зі "стіною Трампа" назвали новим вбранням Ку-клукс-клану

Відвідувачі торгової онлайн-майданчики Amazon розкритикували Хеллоуїнський костюм з написом "Мехіко заплатить", присвячений будівництву стіни на кордоні між США і Мексикою

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на FoxNews.

На думку деяких користувачів мережі, наряд, розміщений на Amazon, пропагує расизм і ксенофобію. Незадоволені навіть склали петицію на ім'я генерального директора торгового майданчика Джеффа Безоса з наполегливим проханням негайно прибрати товар з продажу.

"Це не що інше, як бридка ксенофобія і сучасна версія шати членів Ку-клукс-клану. Ми вимагаємо негайно видалити костюм та інші расистські товари з сайту. Латиноамериканці не сидітимуть склавши руки, поки компанії на кшталт Amazon сприяють перевазі білої раси ", - йдеться в петиції.

Незважаючи на це, багатьом відвідувачам онлайн-майданчика "Мехіко заплатить" здався смішним і цікавим. "Чудова ідея! Якщо вас так легко образити, то, напевно, проблема в вас", - підкреслив вони.

Під зображенням костюма на Amazon навіть почали з'являтися позитивні коментарі, в яких користувачі ділилися враженнями про вбрання Гелловіну.

"Я замовив його для сина, щоб він надів його на веселу костюмовану вечірку. Носити його - не означає ненавидіти когось. І так, ми мексиканці", - зазначив один з покупців.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme