"Галичанка" рушає у Херсон

"Галичанка" розпочинає боротьбу за чемпіонський титул на фінальному етапі гандбольної Суперліги

Як повідомляє Depo.Львів, 6 квітня 2017 року львівська "Галичанка" розпочне боротьбу за чемпіонський титул на фінальному етапі чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги сезону 2016/2017 рр. Триватиме фінальний етап три тури упродовж квітня-травня.

Нагадаємо, що за підсумками попереднього етапу, який складався з 10-ти турів (20 ігор), всі команди розподілили на дві групи (А та Б) відповідно до місць у турнірній таблиці. До групи "А" потрапили команди, що зайняли 1-3 місця , до групи "Б" - команди, що зайняли 4-6 місця.

Львівська "Галичанка" з першого місця вийшла до групи "А", куди кваліфікувалася трійка найсильніших українських команд. Суперницями львів'янок будуть ужгородські "Карпати" і херсонська "Дніпрянка". Ці команди розіграють між собою медалі Суперліги.

Вже завтра, 5 квітня, львівська "Галичанка" вирушить до Херсону, де 7 квітня зіграє з господарями туру – "Дніпрянкою", а 9 квітня зустрінеться з ужгородськими "Карпатами". Наступний тур для групи "А" відбудеться в Ужгороді 25-27 квітня. Заключний тур прийматимуть львів'янки, як чинні чемпіонки України, 11-13 травня.

Гандбольна "Галичанка" приймала у Львові 10-й тур Суперліги.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme