Бойовики дообладнують свої позиції поблизу Дебальцевого і Смілого

На північних околицях Дебальцевого і селища Дебальцевське (кол. Комуна) окупанти продовжують активні інженерні роботи з дообладнання своїх позицій

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив голова "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук, передає Depo.ua.

За його словами, на північних околицях Дебальцевого і селища Дебальцевське (кол. Комуна) окупанти продовжують активні інженерні роботи з дообладнання своїх позицій. Відзначається розгортання на даному напрямку цілої мережі взводних опорних пунктів і укріпрайону. Під час робіт застосовується по 5-7 одиниць техніки на добу (в основному "цивільні" екскаватори, бульдозери та самоскиди, однак зафіксована і 1 од. ПЗМ-2). Також в даному районі окупанти оновлюють мінно-вибухові загородження і виставляють нові. Роботи постійно контролюються кількома російськими "радниками".

"Також активні роботи з дообладнання позицій проводяться окупантами в районі селища Сміле (Слов'яносербський р-н Луганської області), також в даному районі відзначається нарощування угруповання сил і засобів противника. Між колишнім бп №32 і пам'ятником комбату спостерігалася перекидання 2-х одиниць 120-мм мінометів і 1 одиниці ЗУ-23-2 (в сторону н.п. Сентянівка (кол. Фрунзе), 2 "Камаза" з живою силою, 2 одиниці БМП-1 - через Сміле",- написав Тимчук.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme