UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Закарпатці не брали участі в "Блокаді торгівлі з окупантами"

Серед затриманих у березні активістів, які блокували залізничне сполучення між ОРДЛО та Україною, жителів Закарпаття не було

Закарпатці не брали участі в "Блокаді то…

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на "Мукачево.net".

Встановлено, що під час контрдиверсійних заходів, які проводились 13-14 березня у в населених пунктах Торецькому, Щербинівці і Курдюмівці на Донбасі, серед затриманих силовиками блокувальників не виявлено жителів Закарпатської області.

Заходи проводили спільно спецпідрозділи СБУ та Нацполіції. Саме поліцейські пізніше і встановлювали особи затриманих.

"Перевіркою встановлено, що 13.03.2017 та 14.03.2017 слідчими підрозділами ГУ Нацполіції в Донецькій області громадяни (закарпатці - ред.) з кола блокувальників чи інші особи на ст. "Кривий Торець" у смт.Щербинівка та смт.Курдюмівка м.Торецька Донецької області у порядку ст. 208 КПК України не затримувались. Інформація стосовно участі жителів Закарпатської області у так званій "Блокаді торгівлі з окупантами" відсутня", - йдеться у відповіді поліції Донеччини.

Нагадаємо, 13 березня відбувся другий штурм блокпосту в Кривому Торці. Штаб блокади повідомив, що у Кривому Торці спецгрупа СБУ за підтримки БТР і спецназу поліції намагалася вилучити у блокувальників офіційно зареєстровану зброю. Згодом стало відомо, що силовики затримали 43 блокувальників.

Станом на ранок 14 березня поліція відпустила всіх затриманих

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme