Єфремов відповів на звинувачення США про вивід мільйонів доларів за кордон

Екс-голова фракції "Партії регіонів" Олександр Єфремов прокоментував інформацію про вивід мільйонів доларів за кордон у 2006 році

Єфремов відповів на звинувачення США про…

На своїй сторінці у Facebook Єфремов назвав цю інформацію брехливою, зазначивши, що він "не здивований", передає Depo.Донбас.

Він впевнений, що її розповсюдили з Генпрокуратури.

"Щоб не втратити свої теплі місця та й підтвердити чергові порожні заяви свого шефа Луценка про те, що він упевнений в якості обвинувальної бази у справі Єфремова, прокурори і вигадали цю "сенсацію". Їм навіть не спало на думку, що в 2006 році я вже не працював на посаді голови Луганської обласної державної адміністрації, так як після приходу до влади "помаранчевої команди" в 2004 році я звільнився, як і багато інших глави обладміністрацій", - написав він.

Єфремов запевняє, що не міг в той час "впливати на фінансові потоки в Луганській області".

"Я взагалі на той момент ні на що вплинути не міг", - стверджує він.

Нагадаємо, видання Главком з посиланням на текст ухвали Печерського райсуду Києва повідомило, що Федеральне бюро розслідувань США з'ясувало, як колишній керівник фракції "Партії регіонів" Олександр Єфремов переказував гроші на рахунки своїх закордонних компаній. При цьому зазначається, що інформацію про це було отримано Генпрокуратурою України від ФБР в рамках міжнародної співпраці.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme