Внаслідок теракту у метро Петербурга загинула студентка та громадянин Казахстану

Внаслідок вчорашнього теракту у метро Петербурга у числі 14 жертв, є студентка Дільбар Алієва та 22-річний громадянина Казахстану Максим Аришев

У прес-службі Петербурзького держуніверситету шляхів сполучення (ПГУПС) імператора Олександра I повідомили, що одна студентка загинула в результаті вибуху в метро Санкт-Петербурга, ще 13 учнів вузу отримали травми, повідомляє Depo.ua з посиланням на ТАСС.

"Керівництво Петербурзького державного університету шляхів сполучення імператора Олександра I з глибоким сумом сповіщає, що 3 квітня 2017 року внаслідок вибуху в поїзді Петербурзького метрополітену постраждали 13 учнів ПГУПС. Дев'ять з них знаходяться на лікуванні в лікарнях Санкт-Петербурга, четверо від госпіталізації відмовилися", - сказали в прес-службі.

В результаті теракту загинула студентка третього курсу факультету "Економіка і менеджмент" Дільбар Алієва.

Крім того, зниклий після вибуху в Петербурзі громадянин Казахстану Максим Аришев упізнаний серед жертв.

Про це повідомляє МЗС країни на сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"З великим сумом повідомляємо, що за уточненими даними Адміністрації міста Санкт-Петербурга і Слідчого комітету Росії Максим Аришев, який раніше числився зниклим безвісти, помер в результаті терористичного акту в Санкт-Петербурзі 3 квітня 2017 року. Наразі тіло Максима Аришева знаходиться в Катерининській лікарні міста Санкт-Петербурга, батьки його вже впізнали", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 3 квітня в метро Санкт-Петербурга сталось кілька вибухів у вагонах метро. За даними російського МОЗ, внаслідок вибуху загинули 14 людей, ще 51 людина постраждала.

Пізніше стало відомо, що ймовірно теракт здійснив уродженець Киргизстану, який отримав російське громадянство.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme