В Одесі затримали трьох осіб з арсеналом вогнепальної зброї та камуфляжем

На даний час затримані перевіряються на причетність до скоєння тяжких і особливо тяжких кримінальних злочинів

В Одесі затримали трьох осіб з арсеналом…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на відділ комунікації поліції в Одеській області, в Одесі затримано трьох осіб, у яких вилучено вогнепальну зброю та боєприпаси.

Так, в Приморському районі міста була виявлена ​​група людей, які підозрюються в скоєнні низки злочинів. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

Співробітники Шевченківського відділу поліції в рамках відкритого кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України, 3 квітня провели слідчі заходи в одному з житлових будинків в Приморському районі Одеси.

У поліції зазначають, що підозрювані, двоє з яких раніше судимі, проживали в орендованій квартирі в Одесі.

"В ході санкціонованого обшуку поліцейські виявили велику кількість холодної та вогнепальної зброї, боєприпасів, банківських карт, гаджетів, бейсбольних біт, автомобільних номерів, документів, валюти, а також набори відмичок та амуніції", - повідомили у відомстві.

У числі вилученого - пістолети з глушником, рушниця, кастети, автомобільні номери іншого регіону України та ін.

На даний час затримані перевіряються на причетність до скоєння тяжких і особливо тяжких кримінальних злочинів (розбійних нападів, вбивств і ін.) На території Одеси і Одеської області.

Нагадаємо, 22 березня 2017 року, правоохоронцям в Одесі вдалося затримати учасників так званої резидентурної групи, яка готувала теракти й диверсії на півдні України.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme