У Лубнах організували цілодобовий патруль

У поліції Лубен розповіли про стан правопорядку та зміни в діяльності патрульних

У Лубнах організували цілодобовий патрул…

У Лубнах відбулася прес-конференція, на якій обговорили стан правопорядку, останні організаційні зміни в діяльності поліції та співпрацю з громадськістю, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Заступник начальника відділу поліції Олег Єрмак зазначив, що наразі помітно збільшилась кількість крадіжок особистого майна громадян із проникненням до житла, грабежів та викрадень транспортних засобів, а також наголосив на збільшенні випадків шахрайства.

Окремою темою стало створення груп реагування патрульної поліції, які віднедавна заступають на цілодобове чергування не тільки в місті (аналогічно до патрульної поліції Полтави і Кременчука), але й у районі.

Їх робота полягає в оперативному прибутті на місце події за отриманим завданням, приміром, для врегулювання конфлікту, припинення правопорушення або затримання зловмисника.

За словами правоохоронців, впровадження таких груп підвищить рівень надання поліцейських послуг у сфері підтримання публічної безпеки і порядку та протидії злочинності на Лубенщині.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme